Shëngjin: Gjendet një breshkë detare gjigande

Një breshkë e rrallë me përmasa 1×1 metër është gjetur sot në afërsi të Kunes, te Shëngjini. Breshka e llojit detar është gjetur e ngordhur dhe është parë fillimisht nga pushuesit, transmeton BW.

Breshkat detare janë specie të rralla në Shqipëri dhe aq më tepër një breshkë e këtyre përmasave./LajmeOnline/

Më poshtë, mund të komentoni në lidhje me artikullin.